2017-03-02 08:42:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne dőljön be senkinek,

Napi horoszkóp március 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy régi jó barátja most nagy hasznára lesz, de az is lehet, hogy ma ismerkedik meg valakivel, aki sok segítséget tud nyújtani önnek. Bárhogyan is alakul a dolog, lesz oka a hálára!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Jogosan nagy az ambíciója, és az önbizalma is. Ön nagyon keményen dolgozik a sikerért. Arra azért figyeljen, hogy ne becsülje túl a képességeit. Ha valamiben nem teljesen biztos, arra kérdezzen rá, akár kétszer is!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehetséges, hogy meg kellene fontolnia a költözést, vagy bővítenie kellene meglévő lakását. Önnek szüksége van egy biztos bázisra, ahol megtalálhatja a belső békéjét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most van itt annak az ideje, amikor magába kellene néznie egy kicsit, jobban kellene figyelnie a személyes fejlődésére. El kellene már varrnia a szálakat, amelyek a múltjának lezáratlan ügyeihez kötik. Ebben egy őszinte barát lehet a legnagyobb segítségére.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Valami olyan élményben lehet része, amelynek néhány éve még nagyon örült volna, ma azonban már nem érti, miért vágyott rá ennyire. Vigyázzon, ne ígérjen olyasmit, amit nem tud teljesíteni, különben megbízhatatlannak fogják tartani!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Próbálja megtalálni az arany középutat. Vigyázzon, de dőljön be senkinek, főleg, ha nem is ismeri az illetőt, de a túlzott gyanakvása miatt se utasítson el egyébként jónak, hitelesnek tűnő ajánlatokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy tűnik, mára már elfogyott a türelme a párjával szemben. Valamilyen megrögzött rossz szokásán szeretne ön változtatni, de sajnos be kell látnia, hogy ez nem önön múlik... Szép szóval többre megy, mint erőszakossággal.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Optimistának és magabiztosnak érezheti magát és pozitív hozzáállását a nagyvilág is visszatükrözi. Ügyeljen arra, nehogy másokkal szemben fölényeskedőn, vagy arrogánsan lépjen fel, és akkor ez egy nagyon pozitív időszaka lesz a személyes fejlődésének.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Érdekes napra számíthat. Hirtelen ötlettől vezérelve megoldást találhat valamire, amivel már régóta kínlódik. A munkahelyén is váratlan események adódhatnak, hirtelen a középpontban találhatja magát, és bizonyíthatja a rátermettségét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sajnos változtatnia kell a tervein. Persze az első lépés az, hogy belássa, miben hibázott, és igyekezzen kijavítani. Ön őszinte, becsületes jellem, nem esik hát nehezére szembe néznie a kudarccal. A holnap már új lehetőségeket hoz az életébe!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az egyik munkatársa ma az idegeire mehet. Nem bírja tovább, és alaposan beolvas neki. Ezzel azonban olyan ellenségeskedést szít kettejük között, ami megnehezíti a további közös munkát. Inkább ne szóljon, ha nem akarja, hogy fájjon a feje.

Halak: II. 19. - III. 20.
Végre sikerült jól kipihennie magát, de a munkahelyén megint akkora terhelést kap, hogy a nap végére úgy érezi, mintha kifacsarták volna. Jó lenne, ha az aktív pihenés valamilyen formáját is beiktatná a napjába.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: